Nabeschouwing Livingston - Motherwell (2-0) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt Livingston het zaterdag 1 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Motherwell (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Euan Anderson geëindigd in een 2-0 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Lawless, waarmee Livingston met 1-0 de leiding nam. Livingston vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Livingston.

LIVE Livingston - Motherwell 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Livingston Doelpunt S. Lawless met assist van D. Gallagher Livingston 1-0
34' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Hamilton Livingston
36' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor G. Bigirimana Motherwell
63' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor R. Tait Motherwell
67' Wissel Motherwell Wissel R. Bowman voor C. Main Motherwell
70' Wissel Livingston Wissel S. Robinson voor N. Cadden Livingston
74' Wissel Livingston Wissel J. McMillan voor J. Hamilton Livingston
83' Doelpunt Livingston Doelpunt Livingston 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Motherwell
Opstellingen Livingston - Motherwell

Voorbeschouwing Livingston - Motherwell

Livingston en Motherwell treffen elkaar in de 15e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Euan Anderson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Livingston en Motherwell in de Schotse Premiership vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Motherwell favoriet. 3 keer wist de ploeg van Livingston te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Livingston. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Livingston 0
Winst Motherwell 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Livingston op een 8e positie staat, terwijl we Motherwell terugvinden op de 9e plaats.