Nabeschouwing St. Johnstone - Hibernian (1-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Woensdag 27 februari 2019 - 20:45 uur



In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt St. Johnstone het woensdag 27 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Hibernian (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Gavin Duncan geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hibernian. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Kane, waarmee St. Johnstone met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van M. McNulty in de 65e minuut zorgde er even later voor dat Hibernian weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 67e minuut kreeg V. Slivka van Hibernian voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hibernian de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat M. McNulty namens Hibernian in de 84e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Duncan, waardoor Hibernian dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Hibernian
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
33
25
Gevaarlijke aanvallen
29
19
Corners
11
2
Wissels
2
3
LIVE St. Johnstone - Hibernian 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt C. Kane St. Johnstone 1-0
44' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor P. Hanlon Hibernian
51' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor V. Slivka Hibernian
62' Wissel Hibernian Wissel S. Omeonga voor S. Mallan Hibernian
65' Penalty Hibernian Penalty M. McNulty Hibernian 1-1
67' Tweede gele kaart Hibernian Tweede gele kaart voor V. Slivka Hibernian
70' Wissel Hibernian Wissel M. Bartley voor D. Horgan Hibernian
77' Wissel St. Johnstone Wissel B. Alston voor D. Wotherspoon St. Johnstone
82' Wissel St. Johnstone Wissel D. Swanson voor M. Kennedy St. Johnstone
84' Doelpunt Hibernian Doelpunt M. McNulty met assist van S. Omeonga Hibernian 1-2
89' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor F. Kamberi Hibernian
89' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor F. Kamberi Hibernian
89' Wissel Hibernian Wissel S. Mackie voor M. McNulty Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Hibernian
Opstellingen St. Johnstone - Hibernian
De opstellingen van St. Johnstone en Hibernian zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Hibernian zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Basiselftal St. Johnstone
# Speler Pos.
1 Zander Clark K
19 Richard Foster V
5 Joe Shaughnessy V
3 Scott Tanser V
15 Jason Kerr M
10 David Wotherspoon M
8 Murray Davidson M
26 Liam Craig M
33 Matthew Kennedy M
9 Chris Kane A
32 Tony Watt A
Wissels St. Johnstone
# Speler Pos.
30 Mark Hurst K
23 Liam Gordon V
4 Blair Alston M
28 Ross Callachan M
27 Sean Goss M
11 Danny Swanson M
22 Callum Hendry A
Formatie 4-4-2
Wissels Hibernian
# Speler Pos.
41 Maciej Kevin Dabrowski K
43 Sean Mackie V
6 Marvin Bartley M
17 Gaël Bigirimana M
40 Stephane Omeonga M
51 Oli Shaw A
49 Lewis Allan A
Voorbeschouwing St. Johnstone - Hibernian

St. Johnstone en Hibernian treffen elkaar in de 28e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Hibernian in de Schotse Premiership vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor St. Johnstone. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is St. Johnstone favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Hibernian slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Johnstone 9
Winst Hibernian 5
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Johnstone op een 7e positie staat, terwijl we Hibernian terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
St. Johnstone - Hibernian Opstelling St. Johnstone Opstelling Hibernian Live St. Johnstone - Hibernian Live St. Johnstone - Hibernian kijken St. Johnstone - Hibernian kijken Live St. Johnstone - Hibernian stream St. Johnstone - Hibernian Fox Sports Nabeschouwing St. Johnstone - Hibernian Uitslag St. Johnstone - Hibernian Statistieken St. Johnstone - Hibernian Schotse Premiership 2018/2019 St. Johnstone - Hibernian wedden St. Johnstone - Hibernian gokken St. Johnstone - Hibernian Unibet