Nabeschouwing St. Mirren - Aberdeen (1-2) || Schotse Premiership 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2018/2019 neemt St. Mirren het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in The Simple Digital Arena in Paisley.

Via de St. Mirren - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Aberdeen (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Aberdeen is onder leiding van scheidsrechter Greg Aitken geëindigd in een 1-2 overwinning voor Aberdeen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 30 minuten. S. May maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Aberdeen vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. St. Mirren kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. MacPherson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 61e minuut zette S. Cosgrove zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Aberdeen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Greg Aitken, waardoor Aberdeen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Aberdeen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Jones St. Mirren
30' Penalty Aberdeen Penalty S. May Aberdeen 0-1
35' Doelpunt St. Mirren Doelpunt C. MacPherson met assist van A. Hammill St. Mirren 1-1
37' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor R. Edwards St. Mirren
37' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
59' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor M. Lowe Aberdeen
60' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor L. Hodson St. Mirren
61' Doelpunt Aberdeen Doelpunt S. Cosgrove Aberdeen 1-2
76' Wissel St. Mirren Wissel C. Smith voor A. Jones St. Mirren
76' Wissel Aberdeen Wissel D. Ball voor S. May Aberdeen
78' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Hammill St. Mirren
81' Wissel St. Mirren Wissel C. Breadner voor A. Hammill St. Mirren
86' Wissel Aberdeen Wissel S. Wright voor C. McLennan Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Aberdeen
Opstellingen St. Mirren - Aberdeen
De opstellingen van St. Mirren en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.