Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (0-0) || Schotse Premiership 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt Kilmarnock het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Aberdeen (0-0)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen Kilmarnock en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Aberdeen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alan James Muir niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Kilmarnock - Aberdeen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Aberdeen Wissel Z. Vyner voor S. McKenna Aberdeen
29' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor M. El Makrini Kilmarnock
36' Wissel Kilmarnock Wissel A. Bruce voor K. Broadfoot Kilmarnock
61' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor C. Burke Kilmarnock
61' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
69' Wissel Aberdeen Wissel C. McLennan voor J. Wilson Aberdeen
70' Wissel Kilmarnock Wissel R. McKenzie voor L. Millar Kilmarnock
73' Wissel Aberdeen Wissel N. McGinn voor C. Bryson Aberdeen
86' Wissel Kilmarnock Wissel D. Thomas voor E. Brophy Kilmarnock
89' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor A. Bruce Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Aberdeen
Opstellingen Kilmarnock - Aberdeen
De opstellingen van Kilmarnock en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Kilmarnock - Aberdeen

Kilmarnock en Aberdeen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan James Muir en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kilmarnock en Aberdeen in de Schotse Premiership vond plaats op 20 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aberdeen. Op basis van de afgelopen 47 duels tussen beide teams is Aberdeen favoriet. 27 keer wist de ploeg van Kilmarnock te winnen, tegenover 10 winstpartijen voor Kilmarnock. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kilmarnock 10
Winst Aberdeen 27
Gelijkspel 10
Totaal 47

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kilmarnock op een 12e positie staat, terwijl we Aberdeen terugvinden op de 4e plaats.