Nabeschouwing St. Johnstone - Aberdeen (1-1) || Schotse Premiership 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2019/2020 neemt St. Johnstone het zondag 24 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Aberdeen (1-1)

De Schotse Premiership 2019/2020 wedstrijd tussen St. Johnstone en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door S. Cosgrove, waarmee Aberdeen met 0-1 de leiding nam. St. Johnstone kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Kennedy, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 74e minuut moest St. Johnstone verder met een man minder nadat M. Davidson een rode kaart had gekregen. Het lukte Aberdeen in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 78e minuut werd C. Hendry van St. Johnstone met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor St. Johnstone het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE St. Johnstone - Aberdeen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Aberdeen Doelpunt S. Cosgrove met assist van C. Main Aberdeen 0-1
39' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor S. Logan Aberdeen
43' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor J. Holt St. Johnstone
45' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor W. Duffy St. Johnstone
53' Wissel Aberdeen Wissel C. Bryson voor C. Main Aberdeen
59' Wissel St. Johnstone Wissel C. Kane voor J. Holt St. Johnstone
68' Wissel Aberdeen Wissel J. Gallagher voor R. Hedges Aberdeen
68' Wissel St. Johnstone Wissel C. Hendry voor S. May St. Johnstone
71' Doelpunt St. Johnstone Doelpunt M. Kennedy met assist van C. Kane St. Johnstone 1-1
74' Rode kaart St. Johnstone Rode kaart voor M. Davidson St. Johnstone
75' Wissel Aberdeen Wissel B. Anderson voor G. Leigh Aberdeen
76' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor C. Bryson Aberdeen
78' Rode kaart St. Johnstone Rode kaart voor C. Hendry St. Johnstone
78' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
79' Wissel St. Johnstone Wissel D. Wotherspoon voor M. Kennedy St. Johnstone
90' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor D. Wotherspoon St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Aberdeen
Opstellingen St. Johnstone - Aberdeen
De opstellingen van St. Johnstone en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.