Nabeschouwing Livingston - Celtic (1-3) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 6 maart 2022 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Livingston het zondag 6 maart 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Celtic (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Nick Walsh geëindigd in een 1-3 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg C. McGregor van Celtic via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 17 minuten was het D. Maeda die Celtic op een 0-1 voorsprong zette. Een eigen doelpunt van N. Devlin zorgde ervoor dat Celtic in de 46e minuut op 0-2 kwam te staan.

In de 55e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee J. Forrest zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 56 minuten deed A. Shinnie iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Livingston werd verkleind tot 1-3.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Celtic.

LIVE Livingston - Celtic 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Fitzwater Livingston
15' Penalty gemist Celtic Penalty gemist C. McGregor Celtic
17' Doelpunt Celtic Doelpunt D. Maeda Celtic 0-1
38' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Omeonga Livingston
46' Eigen doelpunt Celtic Eigen doelpunt N. Devlin Celtic 0-2
55' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Forrest met assist van Jota Celtic 0-3
56' Doelpunt Livingston Doelpunt A. Shinnie Livingston 1-3
60' Wissel Livingston Wissel B. Anderson voor S. Omeonga Livingston
70' Wissel Livingston Wissel S. Soto voor J. Nouble Livingston
71' Wissel Livingston Wissel S. Kelly voor A. Shinnie Livingston
75' Wissel Celtic Wissel M. ORiley voor T. Rogic Celtic
75' Wissel Celtic Wissel G. Giakoumakis voor D. Maeda Celtic
75' Wissel Celtic Wissel L. Abada voor J. Forrest Celtic
76' Wissel Livingston Wissel C. Sibbald voor S. Pittman Livingston
79' Gele kaart Livingston Gele kaart voor B. Anderson Livingston
83' Wissel Celtic Wissel R. Hatate voor C. McGregor Celtic
88' Gele kaart Celtic Gele kaart voor M. ORiley Celtic
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Celtic
Opstellingen Livingston - Celtic
De opstellingen van Livingston en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.