Nabeschouwing Livingston - Hibernian (1-0) || Schotse Premiership 2021/2022

Woensdag 8 december 2021 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Livingston het woensdag 8 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hibernian. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Hibernian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Hibernian (1-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Hibernian is onder leiding van scheidsrechter Don Robertson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Livingston. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. McMillan, waarmee Livingston met 1-0 de leiding nam. Hibernian kreeg via M. Boyle in de 18e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Don Robertson de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 85e minuut kreeg P. McGinn van Hibernian voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Hibernian de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 89e minuut moest Hibernian verder met een man minder, nadat P. Hanlon een tweede gele kaart kreeg.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Don Robertson, waardoor Livingston de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Livingston - Hibernian 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Hibernian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Livingston Doelpunt J. McMillan met assist van A. Shinnie Livingston 1-0
17' Gele kaart Livingston Gele kaart voor M. Stryjek Livingston
18' Penalty gemist Hibernian Penalty gemist M. Boyle Hibernian
36' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor P. McGinn Hibernian
46' Wissel Livingston Wissel A. Obileye voor T. Parkes Livingston
46' Wissel Hibernian Wissel S. Allan voor J. Murphy Hibernian
46' Wissel Hibernian Wissel C. Doidge voor J. Campbell Hibernian
49' Gele kaart Livingston Gele kaart voor S. Omeonga Livingston
50' Gele kaart Livingston Gele kaart voor J. Penrice Livingston
55' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor J. Doyle-Hayes Hibernian
59' Wissel Livingston Wissel C. Montano voor C. Sibbald Livingston
61' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor P. Hanlon Hibernian
67' Wissel Livingston Wissel S. Pittman voor J. McMillan Livingston
82' Wissel Hibernian Wissel D. McGregor voor R. Porteous Hibernian
85' Tweede gele kaart Hibernian Tweede gele kaart voor P. McGinn Hibernian
89' Tweede gele kaart Hibernian Tweede gele kaart voor P. Hanlon Hibernian
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Hibernian
Opstellingen Livingston - Hibernian
De opstellingen van Livingston en Hibernian zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Hibernian zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.