Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (2-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Woensdag 27 oktober 2021 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Rangers het woensdag 27 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aberdeen. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Aberdeen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Aberdeen (2-2)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Rangers en Aberdeen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Ramirez, waarmee Aberdeen met 0-1 de leiding nam. Aberdeen vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Brown op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 20e minuut wist Rangers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Morelos.

J. Tavernier zette Rangers even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter John Beaton toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rangers - Aberdeen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Aberdeen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Aberdeen Doelpunt C. Ramirez met assist van R. Hedges Aberdeen 0-1
16' Doelpunt Aberdeen Doelpunt S. Brown met assist van D. McGeouch Aberdeen 0-2
20' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Tavernier Rangers 1-2
20' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor L. Ferguson Aberdeen
22' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor F. Ojo Aberdeen
61' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor J. Lundstram Rangers
63' Wissel Aberdeen Wissel M. Watkins voor C. Ramirez Aberdeen
77' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor J. Aribo Rangers
77' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor K. Roofe Rangers
81' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor D. Bates Aberdeen
81' Penalty Rangers Penalty J. Tavernier Rangers 2-2
86' Gele kaart Aberdeen Gele kaart voor J. Lewis Aberdeen
93' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Morelos Rangers
96' Wissel Aberdeen Wissel A. Samuels voor J. Hayes Aberdeen
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Aberdeen
Opstellingen Rangers - Aberdeen
De opstellingen van Rangers en Aberdeen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Aberdeen zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.