Nabeschouwing Rangers - Hearts (1-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Rangers het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Hearts (1-1)

De Schotse Premiership 2021/2022 wedstrijd tussen Rangers en Hearts geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door J. Lundstram, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Hearts het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk C. Halkett die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rangers - Hearts 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Hearts Gele kaart voor A. Cochrane Hearts
23' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Goldson Rangers
36' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Aribo Rangers
37' Gele kaart Hearts Gele kaart voor B. Baningime Hearts
40' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Lundstram Rangers 1-0
47' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. Balogun Rangers
61' Wissel Hearts Wissel J. Ginnelly voor B. Woodburn Hearts
61' Wissel Rangers Wissel J. Bacuna voor S. Wright Rangers
75' Wissel Rangers Wissel S. Davis voor J. Aribo Rangers
75' Wissel Rangers Wissel K. Roofe voor I. Hagi Rangers
75' Gele kaart Hearts Gele kaart voor C. Devlin Hearts
77' Wissel Hearts Wissel A. Gnanduillet voor A. Cochrane Hearts
82' Wissel Hearts Wissel G. Mackay-Steven voor B. McKay Hearts
87' Gele kaart Hearts Gele kaart voor S. Kingsley Hearts
87' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Bacuna Rangers
90' Doelpunt Hearts Doelpunt C. Halkett Hearts 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Hearts
Opstellingen Rangers - Hearts
De opstellingen van Rangers en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rangers - Hearts

Rangers en Hearts treffen elkaar in de 9e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Don Robertson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rangers en Hearts in de Schotse Premiership vond plaats op 26 januari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hearts. Op basis van de afgelopen 39 duels tussen beide ploegen is Rangers favoriet. De thuisploeg wist 26 keer te winnen, terwijl Hearts slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rangers 26
Winst Hearts 8
Gelijkspel 5
Totaal 39

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rangers op een 1e positie staat, terwijl we Hearts terugvinden op de 2e plaats.