Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (0-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Woensdag 2 maart 2022 - 20:45 uur



In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt St. Johnstone het woensdag 2 maart 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in McDiarmid Park in Perth.

Via de St. Johnstone - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Johnstone en Rangers is onder leiding van scheidsrechter William Collum geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Rangers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van G. Kamara. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rangers.

Wedstrijdstatistieken St. Johnstone - Rangers
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
4
12
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
129
161
Gevaarlijke aanvallen
39
40
Passes
413
530
Overtredingen
9
10
Buitenspel
1
1
Corners
2
1
Wissels
4
0
LIVE St. Johnstone - Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Johnstone - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Rangers Doelpunt G. Kamara met assist van A. Morelos Rangers 0-1
31' Gele kaart Rangers Gele kaart voor C. Bassey Rangers
63' Gele kaart St. Johnstone Gele kaart voor M. Hallberg St. Johnstone
77' Wissel St. Johnstone Wissel S. May voor N. Ciftci St. Johnstone
78' Wissel St. Johnstone Wissel C. MacPherson voor A. Crawford St. Johnstone
84' Wissel St. Johnstone Wissel T. Bair voor C. Hendry St. Johnstone
84' Wissel St. Johnstone Wissel M. OHalloran voor M. Hallberg St. Johnstone
Video hoogtepunten en samenvatting St. Johnstone - Rangers
Opstellingen St. Johnstone - Rangers
De opstellingen van St. Johnstone en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Johnstone gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Callum Davidson
Basiselftal St. Johnstone
# Speler Pos.
12 Elliot Parish K
2 James Brown V
6 Liam Gordon V
4 Jamie Mccart V
27 Thomas Sang M
29 Melker Hallberg M
34 Jacob Butterfield M
3 Tony Gallacher M
21 Alistair Crawford A
23 Nadir Çiftçi A
22 Callum Hendry A
Wissels St. Johnstone
# Speler Pos.
20 Ross Sinclair K
16 John Mahon V
5 Daniel Cleary V
15 Charlie Gilmour M
18 Cameron MacPherson M
26 Liam Craig M
17 Thelonius Bair A
11 Michael O'Halloran A
7 Stevie May A
Formatie 4-2-3-1
Coach Giovanni van Bronckhorst
Voorbeschouwing St. Johnstone - Rangers

St. Johnstone en Rangers treffen elkaar in de 29e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter William Collum en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Johnstone en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 15 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 20 keer wist de ploeg van St. Johnstone te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor St. Johnstone. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst St. Johnstone 2
Winst Rangers 20
Gelijkspel 7
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Johnstone op een 11e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
St. Johnstone - Rangers Opstelling St. Johnstone Opstelling Rangers Live St. Johnstone - Rangers Live St. Johnstone - Rangers kijken St. Johnstone - Rangers kijken Live St. Johnstone - Rangers stream St. Johnstone - Rangers Fox Sports Nabeschouwing St. Johnstone - Rangers Uitslag St. Johnstone - Rangers Statistieken St. Johnstone - Rangers Schotse Premiership 2021/2022 St. Johnstone - Rangers wedden St. Johnstone - Rangers gokken St. Johnstone - Rangers Unibet