Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (1-2) || Schotse Premiership 2021/2022

Zondag 24 oktober 2021 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt St. Mirren het zondag 24 oktober 2021 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Rangers (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. St. Mirren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van C. Ronan. Een benutte penalty van K. Roofe in de 42e minuut zorgde er even later voor dat Rangers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 43e minuut zette A. Morelos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rangers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steven McLean, waardoor Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE St. Mirren - Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt St. Mirren Doelpunt C. Ronan St. Mirren 1-0
19' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Tavernier Rangers
42' Penalty Rangers Penalty K. Roofe Rangers 1-1
43' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos met assist van J. Tavernier Rangers 1-2
44' Gele kaart Rangers Gele kaart voor A. Morelos Rangers
45' Wissel St. Mirren Wissel R. Flynn voor E. Erhahon St. Mirren
46' Wissel St. Mirren Wissel R. Tait voor S. Tanser St. Mirren
69' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor A. Morelos Rangers
76' Wissel St. Mirren Wissel C. Main voor M. Millar St. Mirren
78' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor I. Hagi Rangers
87' Wissel Rangers Wissel N. Patterson voor K. Roofe Rangers
95' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor M. Fraser St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Rangers
Opstellingen St. Mirren - Rangers
De opstellingen van St. Mirren en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.