Nabeschouwing Dundee United - St. Mirren (0-3) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Dundee United het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen St. Mirren. De wedstrijd wordt gespeeld in Tannadice Park in Dundee.

Via de Dundee United - St. Mirren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee United - St. Mirren (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee United en St. Mirren is onder leiding van scheidsrechter Matthew McDermid geëindigd in een 0-3 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Main, waarmee St. Mirren met 0-1 de leiding nam. St. Mirren vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Main op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Greive van St. Mirren die de 0-3 wist te maken in de 91e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthew McDermid, waardoor St. Mirren dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Dundee United - St. Mirren 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee United - St. Mirren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor A. Behich Dundee United
35' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor K. Baccus St. Mirren
40' Doelpunt St. Mirren Doelpunt C. Main St. Mirren 0-1
46' Wissel Dundee United Wissel M. Cudjoe voor J. McGrath Dundee United
51' Doelpunt St. Mirren Doelpunt C. Main met assist van J. Ayunga St. Mirren 0-2
61' Wissel Dundee United Wissel I. Niskanen voor A. Behich Dundee United
61' Wissel Dundee United Wissel N. Clark voor T. Watt Dundee United
66' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor D. Levitt Dundee United
72' Wissel St. Mirren Wissel G. Kiltie voor K. Baccus St. Mirren
77' Wissel St. Mirren Wissel E. Brophy voor J. Ayunga St. Mirren
79' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor M. Cudjoe Dundee United
86' Wissel St. Mirren Wissel A. Greive voor C. Main St. Mirren
90' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor M. OHara St. Mirren
91' Doelpunt St. Mirren Doelpunt A. Greive met assist van E. Brophy St. Mirren 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee United - St. Mirren
Opstellingen Dundee United - St. Mirren
De opstellingen van Dundee United en St. Mirren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en St. Mirren zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee United - St. Mirren

Dundee United en St. Mirren treffen elkaar in de 4e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matthew McDermid en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee United en St. Mirren in de Schotse Premiership vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee United. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Dundee United favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl St. Mirren slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Dundee United 17
Winst St. Mirren 6
Gelijkspel 12
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee United op een 10e positie staat, terwijl we St. Mirren terugvinden op de 8e plaats.