Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee United (1-1) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Kilmarnock het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Rugby Park in Kilmarnock.

Via de Kilmarnock - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kilmarnock - Dundee United (1-1)

De Schotse Premiership 2022/2023 wedstrijd tussen Kilmarnock en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door D. Levitt, waarmee Dundee United met 0-1 de leiding nam. In de 71e minuut kreeg I. Harkes van Dundee United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Dundee United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. Taylor namens Kilmarnock in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Kilmarnock - Dundee United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kilmarnock - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Dundee United Doelpunt D. Levitt met assist van S. Fletcher Dundee United 0-1
47' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor A. Power Kilmarnock
49' Gele kaart Dundee United Gele kaart voor I. Harkes Dundee United
55' Wissel Dundee United Wissel G. Middleton voor M. Cudjoe Dundee United
60' Wissel Kilmarnock Wissel L. Donnelly voor A. Power Kilmarnock
60' Wissel Kilmarnock Wissel F. Murray voor R. Alebiosu Kilmarnock
67' Wissel Kilmarnock Wissel D. Armstrong voor K. Lafferty Kilmarnock
71' Wissel Dundee United Wissel I. Niskanen voor S. Fletcher Dundee United
71' Tweede gele kaart Dundee United Tweede gele kaart voor I. Harkes Dundee United
75' Wissel Dundee United Wissel R. Graham voor T. Watt Dundee United
80' Wissel Kilmarnock Wissel I. Cameron voor J. Wright Kilmarnock
83' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor A. Taylor Kilmarnock
91' Doelpunt Kilmarnock Doelpunt A. Taylor Kilmarnock 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kilmarnock - Dundee United
Opstellingen Kilmarnock - Dundee United
De opstellingen van Kilmarnock en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kilmarnock gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Dundee United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.