Nabeschouwing Motherwell - Rangers (1-2) || Schotse Premiership 2022/2023

Zondag 16 oktober 2022 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Motherwell het zondag 16 oktober 2022 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Rangers (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Rangers is onder leiding van scheidsrechter David Dickinson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door M. Tillman, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Rangers vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lundstram op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Motherwell de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. McKinstry. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Motherwell kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Dickinson, waardoor Rangers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Motherwell - Rangers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Arfield Rangers
45' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor S. Goss Motherwell
53' Doelpunt Rangers Doelpunt M. Tillman met assist van J. Tavernier Rangers 0-1
55' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor K. van Veen Motherwell
58' Wissel Motherwell Wissel B. Mugabi voor R. Lamie Motherwell
65' Wissel Rangers Wissel S. Davis voor S. Arfield Rangers
65' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor R. Matondo Rangers
69' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Lundstram met assist van B. Barisic Rangers 0-2
74' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Wright Rangers
75' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Tavernier Rangers
77' Doelpunt Motherwell Doelpunt S. McKinstry Motherwell 1-2
81' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor A. Colak Rangers
87' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. King Rangers
89' Wissel Motherwell Wissel D. Cornelius voor C. Slattery Motherwell
90' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor D. Cornelius Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Rangers
Opstellingen Motherwell - Rangers
De opstellingen van Motherwell en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.