Nabeschouwing Rangers - Kilmarnock (2-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Rangers het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Kilmarnock (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Kilmarnock is onder leiding van scheidsrechter Kevin Clancy geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door A. Colak, waarmee Rangers met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Rangers opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het A. Morelos die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Rangers.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Rangers.

LIVE Rangers - Kilmarnock 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor A. Taylor Kilmarnock
38' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor L. Donnelly Kilmarnock
49' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor R. McKenzie Kilmarnock
51' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Colak met assist van T. Lawrence Rangers 1-0
60' Wissel Kilmarnock Wissel L. Polworth voor L. Donnelly Kilmarnock
63' Wissel Rangers Wissel B. Barisic voor R. Yilmaz Rangers
63' Wissel Rangers Wissel R. Matondo voor S. Wright Rangers
64' Wissel Rangers Wissel A. Morelos voor A. Colak Rangers
75' Wissel Kilmarnock Wissel D. Armstrong voor K. Lafferty Kilmarnock
75' Wissel Rangers Wissel S. Arfield voor M. Tillman Rangers
82' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor D. Armstrong Kilmarnock
84' Wissel Kilmarnock Wissel I. Cameron voor R. McKenzie Kilmarnock
84' Wissel Kilmarnock Wissel K. McInroy voor A. Power Kilmarnock
85' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor F. Murray Kilmarnock
86' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor I. Cameron Kilmarnock
88' Doelpunt Rangers Doelpunt A. Morelos Rangers 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Kilmarnock
Opstellingen Rangers - Kilmarnock
De opstellingen van Rangers en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.