Nabeschouwing Ross County - Dundee United (1-1) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt Ross County het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dundee United. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Dundee United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Dundee United (1-1)

De Schotse Premiership 2022/2023 wedstrijd tussen Ross County en Dundee United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door R. Callachan, waarmee Ross County met 1-0 de leiding nam. Dundee United kwam na 61 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Watt, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ross County - Dundee United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Dundee United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Ross County Doelpunt R. Callachan met assist van B. Purrington Ross County 1-0
46' Wissel Dundee United Wissel A. Djoum voor J. McGrath Dundee United
46' Wissel Dundee United Wissel A. Meekison voor C. Sibbald Dundee United
61' Doelpunt Dundee United Doelpunt T. Watt met assist van G. Middleton Dundee United 1-1
73' Wissel Ross County Wissel W. Akio voor O. Edwards Ross County
73' Wissel Ross County Wissel K. Olaigbe voor J. Hiwula Ross County
81' Gele kaart Ross County Gele kaart voor C. Johnson Ross County
82' Wissel Ross County Wissel D. Samuel voor D. Cancola Ross County
83' Wissel Dundee United Wissel S. Fletcher voor G. Middleton Dundee United
87' Wissel Ross County Wissel K. Watson voor B. Purrington Ross County
88' Wissel Ross County Wissel Y. Dhanda voor J. White Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Dundee United
Opstellingen Ross County - Dundee United
De opstellingen van Ross County en Dundee United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dundee United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ross County - Dundee United

Ross County en Dundee United treffen elkaar in de 11e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Napier en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ross County en Dundee United in de Schotse Premiership vond plaats op 26 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dundee United. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Dundee United favoriet. 12 keer wist de ploeg van Ross County te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Ross County. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Ross County 5
Winst Dundee United 12
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ross County op een 12e positie staat, terwijl we Dundee United terugvinden op de 11e plaats.