Nabeschouwing St. Mirren - Kilmarnock (0-0) || Schotse Premiership 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2022/2023 neemt St. Mirren het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kilmarnock. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Kilmarnock live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Kilmarnock (0-0)

De Schotse Premiership 2022/2023 wedstrijd tussen St. Mirren en Kilmarnock geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren St. Mirren en Kilmarnock gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor St. Mirren, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Chris Graham niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE St. Mirren - Kilmarnock 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Kilmarnock teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor M. Fraser St. Mirren
56' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor J. Wright Kilmarnock
57' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor C. Dunne St. Mirren
62' Wissel Kilmarnock Wissel B. Lyons voor B. Alston Kilmarnock
62' Wissel Kilmarnock Wissel B. Chrisene voor R. Alebiosu Kilmarnock
69' Wissel St. Mirren Wissel A. Gogic voor E. Erhahon St. Mirren
69' Wissel St. Mirren Wissel A. Greive voor J. Ayunga St. Mirren
70' Wissel Kilmarnock Wissel C. Doidge voor K. Lafferty Kilmarnock
75' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor A. Gogic St. Mirren
78' Wissel Kilmarnock Wissel L. Mayo voor A. Taylor Kilmarnock
78' Wissel Kilmarnock Wissel I. Cameron voor R. McKenzie Kilmarnock
79' Wissel St. Mirren Wissel E. Brophy voor C. Main St. Mirren
86' Wissel St. Mirren Wissel R. Tait voor S. Tanser St. Mirren
86' Wissel St. Mirren Wissel G. Kiltie voor K. Baccus St. Mirren
92' Gele kaart Kilmarnock Gele kaart voor D. Armstrong Kilmarnock
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Kilmarnock
Opstellingen St. Mirren - Kilmarnock
De opstellingen van St. Mirren en Kilmarnock zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Kilmarnock zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing St. Mirren - Kilmarnock

St. Mirren en Kilmarnock treffen elkaar in de 11e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Graham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen St. Mirren en Kilmarnock in de Schotse Premiership vond plaats op 12 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 43 duels tussen beide teams is Kilmarnock favoriet. 19 keer wist de ploeg van St. Mirren te winnen, tegenover 12 winstpartijen voor St. Mirren. 12 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst St. Mirren 12
Winst Kilmarnock 19
Gelijkspel 12
Totaal 43

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel St. Mirren op een 4e positie staat, terwijl we Kilmarnock terugvinden op de 10e plaats.