Nabeschouwing Olhanense - União de Leiria (0-0) || Primeira Liga 2009/2010

Vrijdag 21 augustus 2009 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Olhanense het vrijdag 21 augustus 2009 om 21:15 uur in eigen huis op tegen União de Leiria.

Via de Olhanense - União de Leiria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olhanense - União de Leiria (0-0)

De Primeira Liga 2009/2010 wedstrijd tussen Olhanense en União de Leiria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Tall van União de Leiria. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 90e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Olhanense - União de Leiria
LIVE Olhanense - União de Leiria 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olhanense - União de Leiria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor M. Tall União de Leiria
25' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor Bruno Miguel União de Leiria
29' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor M. Panandétiguiri União de Leiria
41' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Miguel Garcia Olhanense
49' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Anselmo Olhanense
49' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Rui Baiao Olhanense
65' Wissel Olhanense Wissel Toy voor Zequinha Olhanense
67' Gele kaart União de Leiria Gele kaart voor André Santos União de Leiria
70' Wissel Olhanense Wissel G. Mbida Messi voor Rui Duarte Olhanense
71' Wissel União de Leiria Wissel I. Ouattara voor Cássio União de Leiria
81' Wissel União de Leiria Wissel Pedro Cervantes voor Silas União de Leiria
84' Wissel Olhanense Wissel Fábio voor Castro Olhanense
90' Tweede gele kaart União de Leiria Tweede gele kaart voor M. Tall União de Leiria
90' Wissel União de Leiria Wissel Diego Gaúcho voor Ricardo Pateiro União de Leiria