Nabeschouwing Sporting CP - Chaves (4-1) || Primeira Liga 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2016/2017 neemt Sporting CP het zondag 21 mei 2017 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Chaves (4-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut dacht Sporting CP op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Dost. Helaas voor Sporting CP werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Sporting CP dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves. Matheus Pereira dacht na 30 minuten te scoren voor Sporting CP, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 60e minuut scoorde Chaves via Willian, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 91 minuten spelen wist Sporting CP via B. Dost de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE Sporting CP - Chaves 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty Sporting CP Penalty B. Dost Sporting CP
15' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost met assist van Matheus Pereira Sporting CP
30' Doelpunt Sporting CP Doelpunt Matheus Pereira met assist van Gelson Martins Sporting CP
38' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Adrien Silva Sporting CP
56' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Matheus Pereira Sporting CP
59' Wissel Sporting CP Wissel Bruno César voor Matheus Pereira Sporting CP
60' Doelpunt Chaves Doelpunt Willian met assist van Nelson Lenho Chaves
64' Wissel Chaves Wissel João Mário voor Rafael Lopes Chaves
69' Wissel Sporting CP Wissel Chico Geraldes voor Daniel Podence Sporting CP
75' Wissel Chaves Wissel Pedro Queirós voor Rodrigo Alves Chaves
78' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Willian Chaves
80' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
81' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Chico Geraldes Sporting CP
85' Gele kaart Chaves Gele kaart voor João Patrão Chaves
88' Wissel Chaves Wissel N. Petrović voor Hamdou Elhouni Chaves
91' Penalty Sporting CP Penalty B. Dost Sporting CP
90' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Victor Guilherme Chaves
90' Wissel Sporting CP Wissel Gelson voor Gelson Martins Sporting CP
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Chaves
Opstellingen Sporting CP - Chaves

Voorbeschouwing Sporting CP - Chaves

Sporting CP en Chaves treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Jorge Ferreira Goncalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.