Nabeschouwing Desportivo Aves - Estoril (1-0) || Primeira Liga 2017/2018

Maandag 30 april 2018 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Desportivo Aves het maandag 30 april 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Estoril (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Desportivo Aves en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-0 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door Nildo Petrolina, waarmee Desportivo Aves met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Desportivo Aves de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Desportivo Aves - Estoril 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Nelson Desportivo Aves
61' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Fonseca Estoril
62' Wissel Estoril Wissel A. Claro voor B. Gomes Estoril
63' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Farina voor B. Braga Desportivo Aves
72' Wissel Desportivo Aves Wissel C. Arango voor A. Guedes Desportivo Aves
73' Wissel Estoril Wissel Eduardo voor L. Evangelista Estoril
73' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Amilton Desportivo Aves
78' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Allano Estoril
81' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Nildo Petrolina met assist van Rodrigo Desportivo Aves 1-0
83' Wissel Estoril Wissel Matheus Savio voor Ewandro Estoril
88' Wissel Desportivo Aves Wissel Claudio Falcao voor Nildo Petrolina Desportivo Aves
89' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Eduardo Estoril
90' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor F. Tissone Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Estoril
Opstellingen Desportivo Aves - Estoril

Voorbeschouwing Desportivo Aves - Estoril

Desportivo Aves en Estoril treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Desportivo Aves en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 16 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 1 keer wist de ploeg van Desportivo Aves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Desportivo Aves. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Estoril 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 17e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 18e plaats.