Nabeschouwing Belenenses - Santa Clara (1-1) || Primeira Liga

Zaterdag 6 april 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga neemt Belenenses het zaterdag 6 april 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor, Oeiras.

Via de Belenenses - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Santa Clara (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Belenenses en Santa Clara geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Nuno Coelho, waarmee Belenenses met 1-0 de leiding nam. Santa Clara kwam na 40 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Zé Manuel, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 47e minuut kreeg Nuno Coelho van Belenenses voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Belenenses de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Santa Clara
Goals
1
1
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
94
115
Gevaarlijke aanvallen
20
29
Passes
452
431
Overtredingen
13
17
Buitenspel
1
1
Corners
1
2
Wissels
2
3
LIVE Belenenses - Santa Clara 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Belenenses Doelpunt Nuno Coelho met assist van Diogo Viana Belenenses 1-0
20' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Bruno Lamas Santa Clara
36' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor João Lucas Santa Clara
40' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Zé Manuel Santa Clara 1-1
44' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Nuno Coelho Belenenses
47' Tweede gele kaart Belenenses Tweede gele kaart voor Nuno Coelho Belenenses
53' Wissel Belenenses Wissel P. Sagna voor N. Vélez Belenenses
60' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Kaio Pantaleão Santa Clara
65' Wissel Santa Clara Wissel Osama Rashid voor Kaio Pantaleão Santa Clara
70' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Osama Rashid Santa Clara
74' Wissel Santa Clara Wissel Thiago Santana voor Bruno Lamas Santa Clara
81' Wissel Santa Clara Wissel Pablo voor Zé Manuel Santa Clara
87' Wissel Belenenses Wissel Francisco Ramos voor Belenenses
87' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Cleylton M. Ljujić Santa Clara
Opstellingen Belenenses - Santa Clara
De opstellingen van Belenenses en Santa Clara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Santa Clara zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Santa Clara

Belenenses en Santa Clara treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Belenenses en Santa Clara elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Belenenses 0
Winst Santa Clara 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 7e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Belenenses - Santa Clara Opstelling Belenenses Opstelling Santa Clara Live Belenenses - Santa Clara Live Belenenses - Santa Clara kijken Belenenses - Santa Clara kijken Live Belenenses - Santa Clara stream Belenenses - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Belenenses - Santa Clara Uitslag Belenenses - Santa Clara Statistieken Belenenses - Santa Clara Primeira Liga 2018/2019 Belenenses - Santa Clara wedden Belenenses - Santa Clara gokken Belenenses - Santa Clara Unibet