Nabeschouwing Boavista - Feirense (2-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Boavista het zaterdag 2 februari 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Feirense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel geëindigd in een 2-0 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Mateus, waarmee Boavista met 1-0 de leiding nam. Boavista vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Bueno op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Boavista.

LIVE Boavista - Feirense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Talocha Boavista
45' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Diga Feirense
46' Wissel Feirense Wissel Marco Soares voor Ali Ghazal Feirense
49' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
56' Doelpunt Boavista Doelpunt Mateus met assist van Edu Machado Boavista 1-0
58' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Mateus Boavista
59' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Flavio Feirense
65' Wissel Boavista Wissel Perdigão voor Rafael Lopes Boavista
73' Wissel Feirense Wissel João Silva voor Mateus Anderson Feirense
76' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Matheus Índio Boavista
76' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Matheus Índio Boavista
80' Gele kaart Feirense Gele kaart voor A. Briseño Feirense
81' Doelpunt Boavista Doelpunt Bueno Boavista 2-0
84' Wissel Boavista Wissel Jubal voor Bueno Boavista
85' Wissel Feirense Wissel P. Stivan voor Crivellaro Feirense
90' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Raphael Silva Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Feirense
Opstellingen Boavista - Feirense
De opstellingen van Boavista en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Feirense

Boavista en Feirense treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Filipe Ferreira de Campos Moreira Miguel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 26 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Boavista als Feirense wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Boavista 2
Winst Feirense 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 17e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 18e plaats.