Nabeschouwing Boavista - Portimonense (0-2) || Primeira Liga

Zondag 20 januari 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Boavista het zondag 20 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Portimonense (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 0-2 overwinning voor Portimonense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Wellington, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Portimonense vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Wellington op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Portimonense.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Portimonense
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
143
91
Gevaarlijke aanvallen
52
36
Passes
473
334
Overtredingen
16
12
Buitenspel
2
0
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Boavista - Portimonense 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Matheus Índio Boavista
20' Doelpunt Portimonense Doelpunt C. Wellington met assist van Dener Portimonense 0-1
41' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Fernandes Portimonense
59' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor André Claro Boavista
67' Wissel Boavista Wissel Samú voor Gonçalo Cardoso Boavista
71' Wissel Portimonense Wissel João Carlos voor Bruno Tabata Portimonense
72' Wissel Boavista Wissel A. Tahar voor Matheus Índio Boavista
78' Doelpunt Portimonense Doelpunt C. Wellington met assist van Lucas Fernandes Portimonense 0-2
80' Wissel Portimonense Wissel C. Ezeh voor Dener Portimonense
84' Wissel Portimonense Wissel Paulinho voor J. Martínez Portimonense
Opstellingen Boavista - Portimonense
De opstellingen van Boavista en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Portimonense

Boavista en Portimonense treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Boavista en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Boavista 0
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 15e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Boavista - Portimonense Opstelling Boavista Opstelling Portimonense Live Boavista - Portimonense Live Boavista - Portimonense kijken Boavista - Portimonense kijken Live Boavista - Portimonense stream Boavista - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Boavista - Portimonense Uitslag Boavista - Portimonense Statistieken Boavista - Portimonense Primeira Liga 2018/2019 Boavista - Portimonense wedden Boavista - Portimonense gokken Boavista - Portimonense Unibet