Nabeschouwing Chaves - Rio Ave (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 8 maart 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Chaves het vrijdag 8 maart 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Rio Ave (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Chaves en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Filipe Augusto van Rio Ave. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 22e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel in de eerste helft, na 27 minuten was het Rúben Semedo die Rio Ave op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Niltinho namens Chaves in de 82e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chaves - Rio Ave 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Filipe Augusto Rio Ave
8' Gele kaart Chaves Gele kaart voor William Chaves
17' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Djavan Ferreira Chaves
22' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor Filipe Augusto Rio Ave
24' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Costinha Chaves
27' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Rúben Semedo met assist van Fábio Coentrão Rio Ave 0-1
29' Wissel Rio Ave Wissel Leandrinho voor Bruno Moreira Rio Ave
33' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Galeno Rio Ave
35' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Jefferson Chaves
36' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
40' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Fábio Coentrão Rio Ave
46' Wissel Chaves Wissel G. Ghazaryan voor Jefferson Chaves
46' Wissel Chaves Wissel R. Bressan voor Costinha Chaves
64' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Carlos Rio Ave
71' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Leonardo Rio Ave
72' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Nadjack Rio Ave
74' Wissel Chaves Wissel André Luis voor Bruno Gallo Chaves
82' Doelpunt Chaves Doelpunt Niltinho met assist van André Luis Chaves 1-1
89' Wissel Rio Ave Wissel S. Said voor Ronan Rio Ave
90' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Rio Ave
Opstellingen Chaves - Rio Ave
De opstellingen van Chaves en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chaves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Chaves - Rio Ave

Chaves en Rio Ave treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 2 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chaves. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 0
Winst Rio Ave 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 17e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 9e plaats.