Nabeschouwing Desportivo Aves - Vitória Guimarães (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Desportivo Aves het zaterdag 15 december 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Clube Desportivo das Aves in Vila das Aves.

Via de Desportivo Aves - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Desportivo Aves - Vitória Guimarães (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Desportivo Aves en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Alexandre Guedes, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Desportivo Aves kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Baldé, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Desportivo Aves - Vitória Guimarães 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Desportivo Aves - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Alexandre Guedes Vitória SC 0-1
34' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Baldé met assist van Nildo Petrolina Desportivo Aves 1-1
62' Wissel Vitória SC Wissel O. John voor Davidson Vitória SC
62' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Gomes voor L. Fariña Desportivo Aves
72' Wissel Vitória SC Wissel João Carlos voor Mattheus Vitória SC
79' Wissel Vitória SC Wissel F. S. Welthon voor Alexandre Guedes Vitória SC
80' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor André Ferreira Desportivo Aves
88' Wissel Desportivo Aves Wissel Hamdou Elhouni voor Amilton Desportivo Aves
88' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Rodrigo Defendi Desportivo Aves
Video hoogtepunten en samenvatting Desportivo Aves - Vitória Guimarães
Opstellingen Desportivo Aves - Vitória Guimarães
De opstellingen van Desportivo Aves en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Desportivo Aves gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Desportivo Aves - Vitória Guimarães

Desportivo Aves en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos Miguel Taborda Xistra en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Desportivo Aves en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 2 keer wist de ploeg van Desportivo Aves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Desportivo Aves. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Desportivo Aves 0
Winst Vitória Guimarães 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Desportivo Aves op een 15e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 5e plaats.