Nabeschouwing Feirense - Desportivo Aves (2-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het zaterdag 18 mei 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Desportivo Aves (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Jorge Fellipe, waarmee Desportivo Aves met 0-1 de leiding nam. Feirense kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Edinho, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Crivellaro dacht na 76 minuten te scoren voor Feirense, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-1 eindigde in een overwinning voor Feirense.

LIVE Feirense - Desportivo Aves 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Jorge Fellipe met assist van Rodrigo Alves Desportivo Aves 0-1
41' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
46' Wissel Feirense Wissel Luís Machado voor Marco Soares Feirense
46' Wissel Feirense Wissel Edinho voor Tiago Mesquita Feirense
60' Wissel Desportivo Aves Wissel Bruno Lourenço voor Vitor Gomes Desportivo Aves
60' Wissel Desportivo Aves Wissel Derley voor Luquinhas Desportivo Aves
62' Doelpunt Feirense Doelpunt Edinho met assist van Babanco Feirense 1-1
74' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paraiba Feirense
76' Wissel Feirense Wissel João Silva voor Vítor Bruno Feirense 2-1
76' Doelpunt Feirense Doelpunt Crivellaro met assist van Mateus Anderson Feirense
77' Wissel Desportivo Aves Wissel Fabio voor André Ferreira Desportivo Aves
83' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Diego Galo Desportivo Aves
90' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Babanco Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Desportivo Aves
Opstellingen Feirense - Desportivo Aves
De opstellingen van Feirense en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Desportivo Aves

Feirense en Desportivo Aves treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 11 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Desportivo Aves favoriet. 2 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Feirense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feirense 0
Winst Desportivo Aves 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 18e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 14e plaats.