Nabeschouwing Feirense - Marítimo (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 10 december 2018 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het maandag 10 december 2018 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Marítimo (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Feirense en Marítimo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 70 minuten. Tiago Silva maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Feirense vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Marítimo het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk Valente die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Feirense - Marítimo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Danny Marítimo
28' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Correa Marítimo
38' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fábio China Marítimo
59' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
65' Wissel Marítimo Wissel Valente voor Fabricio Baiano Marítimo
66' Wissel Feirense Wissel Sturgeon voor Luís Machado Feirense
69' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Lucas Áfrico Marítimo
70' Penalty Feirense Penalty Tiago Silva Feirense 1-0
76' Wissel Marítimo Wissel Joel voor J. Correa Marítimo
77' Wissel Feirense Wissel Edinho voor João Silva Feirense
83' Wissel Marítimo Wissel Jean Cleber voor Gamboa Marítimo
85' Wissel Feirense Wissel R. Miller voor Paraiba Feirense
88' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Tiago Silva Feirense
95' Doelpunt Marítimo Doelpunt Valente Marítimo 1-1
97' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Edinho Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Marítimo
Opstellingen Feirense - Marítimo
De opstellingen van Feirense en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Marítimo

Feirense en Marítimo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 30 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Marítimo. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Feirense te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Feirense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Feirense 1
Winst Marítimo 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 17e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 15e plaats.