Nabeschouwing Feirense - Vitória Guimarães (1-2) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 28 januari 2019 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het maandag 28 januari 2019 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Vitória Guimarães (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 1-2 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Vitória SC kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Tozé. Feirense kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Philipe Sampaio, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Tozé zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Vitória SC de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida, waardoor Vitória Guimarães dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Feirense - Vitória Guimarães 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tozé met assist van Rafa Vitória SC 0-1
45' Doelpunt Feirense Doelpunt Philipe Sampaio met assist van Sturgeon Feirense 1-1
46' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tozé met assist van Rafa Vitória SC 1-2
48' Wissel Vitória SC Wissel Pêpê Rodrigues voor André André Vitória SC
63' Wissel Vitória SC Wissel Davidson voor O. John Vitória SC
64' Wissel Feirense Wissel Crivellaro voor Marco Soares Feirense
65' Wissel Feirense Wissel João Tavares voor Tiago Gomes Feirense
75' Wissel Feirense Wissel Bruno Nascimento voor Philipe Sampaio Feirense
86' Wissel Vitória SC Wissel Mattheus voor J. Amoah Vitória SC
93' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Pêpê Rodrigues Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Vitória Guimarães
Opstellingen Feirense - Vitória Guimarães
De opstellingen van Feirense en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Vitória Guimarães

Feirense en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 20 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feirense. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Feirense als Vitória Guimarães wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Feirense 3
Winst Vitória Guimarães 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 17e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 6e plaats.