Nabeschouwing Feirense - Vitória Setúbal (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Maandag 1 april 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Feirense het maandag 1 april 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Marcolino de Castro in Santa Maria da Feira.

Via de Feirense - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feirense - Vitória Setúbal (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Feirense en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Flavio in de 75e minuut, waardoor Feirense met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 81 minuten was het J. Cádiz die Vitória FC op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa, waardoor Vitória Setúbal de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Feirense - Vitória Setúbal 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feirense - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Nuno Valente Vitória FC
61' Wissel Vitória FC Wissel Frédéric Mendy voor Éber Vitória FC
63' Wissel Feirense Wissel José Valencia voor João Silva Feirense
74' Wissel Feirense Wissel Edinho voor Luís Machado Feirense
75' Rode kaart Feirense Rode kaart voor Flavio Feirense
81' Doelpunt Vitória FC Doelpunt J. Cádiz met assist van Nuno Valente Vitória FC 0-1
82' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Paraiba Feirense
82' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Cádiz Vitória FC
83' Wissel Feirense Wissel Crivellaro voor Sturgeon Feirense
87' Wissel Vitória FC Wissel Zequinha voor Rúben Micael Vitória FC
91' Wissel Vitória FC Wissel Savio voor Hildeberto Pereira Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Feirense - Vitória Setúbal
Opstellingen Feirense - Vitória Setúbal
De opstellingen van Feirense en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Feirense - Vitória Setúbal

Feirense en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feirense en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 9 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Feirense favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Feirense 4
Winst Vitória Setúbal 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feirense op een 18e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 15e plaats.