Nabeschouwing Marítimo - Sporting Braga (1-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 16:30 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Marítimo het zaterdag 4 mei 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio dos Barreiros (Funchal (Ilha da Madeira)) in Ilha da Madeira.

Via de Marítimo - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Sporting Braga (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Getterson in de 35e minuut, waardoor Marítimo met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 82 minuten was het Rodrigo Pinho die Marítimo op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira, waardoor Marítimo de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Sporting Braga
Goals
1
0
Balbezit
25%
75%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
6
21
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
81
141
Gevaarlijke aanvallen
8
89
Passes
198
534
Overtredingen
10
10
Buitenspel
4
4
Corners
3
13
Wissels
3
3
LIVE Marítimo - Sporting Braga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Wissel Marítimo Wissel L. Barrera voor Edgar Costa Marítimo
35' Rode kaart Marítimo Rode kaart voor Getterson Marítimo
57' Wissel Sporting Braga Wissel Murilo voor Pablo Sporting Braga
60' Wissel Marítimo Wissel Rodrigo Pinho voor Joel Marítimo
64' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Horta voor Marcelo Goiano Sporting Braga
75' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fransérgio Sporting Braga
79' Wissel Sporting Braga Wissel João Novais voor Fransérgio Sporting Braga
82' Doelpunt Marítimo Doelpunt Rodrigo Pinho met assist van Zainadine Junior Marítimo 1-0
85' Wissel Marítimo Wissel Bebeto voor Fabricio Baiano Marítimo
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Sporting Braga
Opstellingen Marítimo - Sporting Braga
De opstellingen van Marítimo en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Marítimo gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Marítimo - Sporting Braga

Marítimo en Sporting Braga treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 2 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 15 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Marítimo. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Marítimo 7
Winst Sporting Braga 15
Gelijkspel 3
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Marítimo op een 12e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
Marítimo - Sporting Braga Opstelling Marítimo Opstelling Sporting Braga Live Marítimo - Sporting Braga Live Marítimo - Sporting Braga kijken Marítimo - Sporting Braga kijken Live Marítimo - Sporting Braga stream Marítimo - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Marítimo - Sporting Braga Uitslag Marítimo - Sporting Braga Statistieken Marítimo - Sporting Braga Primeira Liga 2018/2019 Marítimo - Sporting Braga wedden Marítimo - Sporting Braga gokken Marítimo - Sporting Braga Unibet