Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (1-0) || Primeira Liga

Zaterdag 6 april 2019 - 21:30 uur

In de Primeira Liga neemt Moreirense het zaterdag 6 april 2019 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Ivanildo Fernandes, waarmee Moreirense met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moreirense uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Sporting Braga
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
6
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
108
101
Gevaarlijke aanvallen
45
38
Passes
327
480
Overtredingen
18
11
Buitenspel
2
6
Corners
8
7
Wissels
3
3
LIVE Moreirense - Sporting Braga 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
47' Doelpunt Moreirense Doelpunt Ivanildo Fernandes Moreirense 1-0
55' Wissel Sporting Braga Wissel Bruno Xadas voor Wilson Eduardo Sporting Braga
55' Wissel Sporting Braga Wissel Dyego Sousa voor Ricardo Horta Sporting Braga
62' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Pablo Sporting Braga
63' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Ivanildo Fernandes Moreirense
67' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Pedro Nuno Moreirense
67' Wissel Sporting Braga Wissel João Novais voor João Palhinha Sporting Braga
78' Wissel Moreirense Wissel Fabio Pacheco voor Ivanildo Fernandes Moreirense
93' Wissel Moreirense Wissel Alan Schons voor Heriberto Tavares Moreirense
Opstellingen Moreirense - Sporting Braga
De opstellingen van Moreirense en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Sporting Braga

Moreirense en Sporting Braga treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Moreirense en Sporting Braga elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Moreirense 0
Winst Sporting Braga 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 5e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Moreirense - Sporting Braga Opstelling Moreirense Opstelling Sporting Braga Live Moreirense - Sporting Braga Live Moreirense - Sporting Braga kijken Moreirense - Sporting Braga kijken Live Moreirense - Sporting Braga stream Moreirense - Sporting Braga Fox Sports Nabeschouwing Moreirense - Sporting Braga Uitslag Moreirense - Sporting Braga Statistieken Moreirense - Sporting Braga Primeira Liga 2018/2019 Moreirense - Sporting Braga wedden Moreirense - Sporting Braga gokken Moreirense - Sporting Braga Unibet