Nabeschouwing Moreirense - Vitória Setúbal (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Moreirense het zaterdag 2 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Parque Desportivo Comendador Joaquim de Almeida Freitas in Moreira de Cónegos.

Via de Moreirense - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Vitória Setúbal (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Moreirense en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Cádiz, waarmee Vitória FC met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Sílvio zorgde ervoor dat Moreirense op 1-1 kwam te staan in de 35e minuut. In de 83e minuut moest Moreirense verder met een man minder nadat R. Halliche een rode kaart had gekregen. Het lukte Vitória Setúbal in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Moreirense - Vitória Setúbal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Vitória FC Doelpunt J. Cádiz met assist van Mano Vitória FC 0-1
19' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Sílvio Vitória FC
35' Eigen doelpunt Moreirense Eigen doelpunt Sílvio Moreirense 1-1
46' Wissel Vitória FC Wissel Éber voor Tiago Castro Vitória FC
55' Wissel Vitória FC Wissel Valdu Té voor Frédéric Mendy Vitória FC
66' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Éber Vitória FC
72' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Neto Moreirense
75' Wissel Moreirense Wissel Nenê voor D. Texeira Moreirense
81' Wissel Moreirense Wissel B. Aouacheria voor Heriberto Tavares Moreirense
83' Rode kaart Moreirense Rode kaart voor R. Halliche Moreirense
88' Wissel Moreirense Wissel Pedro Nuno voor Arsénio Moreirense
90' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor G. Makaridze Vitória FC
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Pedro Nuno Moreirense
91' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Cádiz Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Moreirense - Vitória Setúbal
Opstellingen Moreirense - Vitória Setúbal
De opstellingen van Moreirense en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moreirense gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Moreirense - Vitória Setúbal

Moreirense en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Moreirense en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Vitória Setúbal favoriet. 6 keer wist de ploeg van Moreirense te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Moreirense. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moreirense 3
Winst Vitória Setúbal 6
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moreirense op een 5e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 14e plaats.