Nabeschouwing Portimonense - Chaves (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Dinsdag 29 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Portimonense het dinsdag 29 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Chaves (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Portimonense en Chaves is onder leiding van scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Costinha, waarmee Chaves met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Chaves dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Chaves.

LIVE Portimonense - Chaves 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Tormena Portimonense
38' Doelpunt Chaves Doelpunt Costinha met assist van Rúben Macedo Chaves 0-1
42' Gele kaart Chaves Gele kaart voor António Filipe Chaves
53' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor J. Martínez Portimonense
54' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Jefferson Chaves
55' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Lucas Portimonense
57' Wissel Portimonense Wissel Paulinho voor Ruben Fernandes Portimonense
57' Wissel Portimonense Wissel João Carlos voor Bruno Tabata Portimonense
61' Gele kaart Chaves Gele kaart voor G. Campi Chaves
65' Wissel Chaves Wissel E. Şen voor Rúben Macedo Chaves
73' Gele kaart Chaves Gele kaart voor E. Şen Chaves
75' Wissel Portimonense Wissel Paulinho voor Tormena Portimonense
77' Wissel Chaves Wissel R. Bressan voor Costinha Chaves
79' Wissel Chaves Wissel N. Ćalasan voor Bruno Gallo Chaves
90' Gele kaart Chaves Gele kaart voor N. Maraš Chaves
90' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Paulinho Portimonense
95' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Lionn Chaves
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Chaves
Opstellingen Portimonense - Chaves
De opstellingen van Portimonense en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Chaves

Portimonense en Chaves treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chaves. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 3 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portimonense. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 0
Winst Chaves 3
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 8e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 18e plaats.