Nabeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves (0-2) || Primeira Liga

Zondag 31 maart 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Rio Ave het zondag 31 maart 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 0-2 overwinning voor Desportivo Aves. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 36 minuten. Rodrigo Alves maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Desportivo Aves vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Desportivo Aves vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Baldé op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Desportivo Aves
Balbezit
74%
26%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
20
17
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
143
51
Gevaarlijke aanvallen
62
30
Passes
546
180
Overtredingen
12
16
Buitenspel
1
1
Corners
12
7
Wissels
3
3
LIVE Rio Ave - Desportivo Aves 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor S. Said Rio Ave
29' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
36' Penalty Desportivo Aves Penalty Rodrigo Alves Desportivo Aves 0-1
50' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Rodrigo Alves Desportivo Aves
55' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Baldé Desportivo Aves
57' Wissel Rio Ave Wissel Nuno Santos voor S. Said Rio Ave
61' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Jorge Fellipe Desportivo Aves
72' Wissel Rio Ave Wissel Gelson voor Filipe Augusto Rio Ave
80' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Afonso Figueiredo Rio Ave
83' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Baldé met assist van Vitor Gomes Desportivo Aves 0-2
84' Wissel Desportivo Aves Wissel A. Faye voor Vitor Gomes Desportivo Aves
89' Wissel Desportivo Aves Wissel José Varela voor Luquinhas Desportivo Aves
94' Wissel Desportivo Aves Wissel Rúben Oliveira voor Derley Desportivo Aves
Opstellingen Rio Ave - Desportivo Aves
De opstellingen van Rio Ave en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves

Rio Ave en Desportivo Aves treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rio Ave en Desportivo Aves elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 0
Winst Desportivo Aves 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 9e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rio Ave - Desportivo Aves Opstelling Rio Ave Opstelling Desportivo Aves Live Rio Ave - Desportivo Aves Live Rio Ave - Desportivo Aves kijken Rio Ave - Desportivo Aves kijken Live Rio Ave - Desportivo Aves stream Rio Ave - Desportivo Aves Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Desportivo Aves Uitslag Rio Ave - Desportivo Aves Statistieken Rio Ave - Desportivo Aves Primeira Liga 2018/2019 Rio Ave - Desportivo Aves wedden Rio Ave - Desportivo Aves gokken Rio Ave - Desportivo Aves Unibet