Nabeschouwing Rio Ave - Portimonense (2-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 17:00 uur



In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Rio Ave het zondag 2 september 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Portimonense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Dener, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Rio Ave kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Gabrielzinho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut moest Portimonense verder met een man minder nadat Lucas een rode kaart had gekregen.

In de 86e minuut werd Wilson Manafá van Portimonense met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Portimonense het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 96e was het Rio Ave dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Gelson.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Rio Ave dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Portimonense
Goals
2
1
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
22
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
113
71
Gevaarlijke aanvallen
50
33
Passes
400
287
Overtredingen
14
17
Buitenspel
1
0
Corners
8
3
Wissels
3
2
LIVE Rio Ave - Portimonense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor T. Borevković Rio Ave
12' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Dener Portimonense
24' Doelpunt Portimonense Doelpunt Dener met assist van Bruno Tabata Portimonense 0-1
46' Wissel Rio Ave Wissel N. Jambor voor Leandrinho Rio Ave
48' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Gabrielzinho Rio Ave 1-1
51' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Jonathan Buatu Rio Ave
55' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Wilson Manafá Portimonense
58' Rode kaart Portimonense Rode kaart voor Lucas Portimonense
68' Wissel Portimonense Wissel Felipe Macedo voor Wellington Carvalho Portimonense
70' Wissel Rio Ave Wissel Carlos voor Bruno Moreira Rio Ave
78' Wissel Portimonense Wissel Rafael Barbosa voor Bruno Tabata Portimonense
79' Wissel Rio Ave Wissel Diego Lopes voor Tarantini Rio Ave
86' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ruben Fernandes Portimonense
86' Rode kaart Portimonense Rode kaart voor Wilson Manafá Portimonense
88' Wissel Portimonense Wissel Matheus Jesus voor S. Nakajima Portimonense
96' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Gelson met assist van Galeno Rio Ave 2-1
98' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Gelson Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Portimonense
Opstellingen Rio Ave - Portimonense
De opstellingen van Rio Ave en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Portimonense

Rio Ave en Portimonense treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 29 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portimonense. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rio Ave als Portimonense wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rio Ave 2
Winst Portimonense 2
Gelijkspel 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 10e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rio Ave - Portimonense Opstelling Rio Ave Opstelling Portimonense Live Rio Ave - Portimonense Live Rio Ave - Portimonense kijken Rio Ave - Portimonense kijken Live Rio Ave - Portimonense stream Rio Ave - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Rio Ave - Portimonense Uitslag Rio Ave - Portimonense Statistieken Rio Ave - Portimonense Primeira Liga 2018/2019 Rio Ave - Portimonense wedden Rio Ave - Portimonense gokken Rio Ave - Portimonense Unibet