Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 13 januari 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Rio Ave het zondag 13 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Rio Ave Futebol Clube in Vila do Conde.

Via de Rio Ave - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Rio Ave en Vitória Setúbal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Galeno, waarmee Rio Ave met 1-0 de leiding nam. In de 63e minuut kreeg L. M. Reis d. van Rio Ave voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rio Ave de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Hildeberto Pereira namens Vitória FC in de 84e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rio Ave - Vitória Setúbal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Dankler Vitória FC
27' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Galeno Rio Ave 1-0
30' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Artur Jorge Vitória FC
46' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor L. M. Reis d. Rio Ave
52' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Semedo Vitória FC
52' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Carlos Rio Ave
63' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor L. M. Reis d. Rio Ave
64' Wissel Vitória FC Wissel Rúben Micael voor Semedo Vitória FC
64' Wissel Vitória FC Wissel Hildeberto Pereira voor Zequinha Vitória FC
66' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Galeno Rio Ave
72' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Hildeberto Pereira Vitória FC
80' Wissel Vitória FC Wissel Valdu Té voor Artur Jorge Vitória FC
84' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Hildeberto Pereira Vitória FC 1-1
90' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor Bruno Moreira Rio Ave
90' Wissel Rio Ave Wissel Diego Lopes voor Leandrinho Rio Ave
91' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor João Schmidt Rio Ave
94' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Cascardo Vitória FC
95' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Rúben Micael Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Vitória Setúbal
Opstellingen Rio Ave - Vitória Setúbal
De opstellingen van Rio Ave en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rio Ave gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Rio Ave - Vitória Setúbal

Rio Ave en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Vitória Setúbal in de Primeira Liga vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Setúbal. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Rio Ave favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Vitória Setúbal slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rio Ave 11
Winst Vitória Setúbal 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rio Ave op een 10e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 13e plaats.