Nabeschouwing Santa Clara - Feirense (4-4) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zaterdag 11 mei 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Feirense (4-4)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Santa Clara en Feirense geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 2-3 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Mamadu Candé, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Tiago Silva in de 30e minuut zorgde er even later voor dat Feirense weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 36e minuut zette Mateus Anderson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Feirense de leiding in de wedstrijd nam.

Na 40 minuten werd de voorsprong voor Feirense vergroot nadat Flavio de 1-3 wist te scoren. In de 43e minuut kwam Santa Clara weer dichterbij, nadat Guilherme Schettine de stand terug wist te brengen naar 2-3. Even later was het opnieuw Guilherme Schettine die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Santa Clara op 3-3 in de 58e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan Feirense om te scoren. In de 70e minuut kwam de ploeg toch weer op voorsprong, na een doelpunt van Babanco die daarmee de 3-4 maakte. Het laatste doelpunt in de wedstrijd maakte de stand weer gelijk. Het was Guilherme Schettine van Santa Clara die in de 80e minuut de score op 4-4 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter João Filipe Malheiro Pinto en eindigde de wedstrijd dus met een 4-4 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Santa Clara - Feirense 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Mamadu Candé met assist van Ukra Santa Clara 1-0
30' Penalty Feirense Penalty Tiago Silva Feirense 1-1
36' Doelpunt Feirense Doelpunt Mateus Anderson met assist van Babanco Feirense 1-2
40' Doelpunt Feirense Doelpunt Flavio met assist van Tiago Silva Feirense 1-3
43' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Guilherme Schettine met assist van João Lucas Santa Clara 2-3
49' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Guilherme Schettine Santa Clara
58' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Guilherme Schettine Santa Clara 3-3
60' Wissel Santa Clara Wissel Pablo voor Mamadu Candé Santa Clara
65' Wissel Feirense Wissel João Silva voor S. Petkov Feirense
70' Doelpunt Feirense Doelpunt Babanco met assist van Paraiba Feirense 3-4
74' Wissel Santa Clara Wissel Thiago Santana voor Patrick Santa Clara
80' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Guilherme Schettine met assist van Ukra Santa Clara 4-4
82' Wissel Santa Clara Wissel Vítor Bruno voor Santa Clara
82' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Clemente M. Chrien Feirense
85' Wissel Feirense Wissel L. Ofori voor Paraiba Feirense
88' Wissel Feirense Wissel José Valencia voor Mateus Anderson Feirense
96' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Flavio Feirense
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Feirense
Opstellingen Santa Clara - Feirense
De opstellingen van Santa Clara en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Feirense

Santa Clara en Feirense treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Filipe Malheiro Pinto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 6 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Santa Clara 0
Winst Feirense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 8e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 18e plaats.