Nabeschouwing Santa Clara - Porto (1-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Santa Clara het zaterdag 15 december 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Porto (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Porto is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 1-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Zé Manuel, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Porto kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tiquinho, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette M. Marega zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Porto de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho, waardoor Porto dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Santa Clara - Porto 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Wissel Santa Clara Wissel Serginho voor Marco Pereira Santa Clara
38' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Zé Manuel met assist van M. Chrien Santa Clara 1-0
46' Doelpunt Porto Doelpunt Tiquinho met assist van M. Marega Porto 1-1
46' Wissel Porto Wissel Otavinho voor Óliver Torres Porto
54' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Anderson Carvalho Santa Clara
56' Doelpunt Porto Doelpunt M. Marega Porto 1-2
70' Wissel Santa Clara Wissel Kaio Pantaleão voor M. Chrien Santa Clara
71' Gele kaart Porto Gele kaart voor H. Herrera Porto
73' Gele kaart Porto Gele kaart voor Tiquinho Porto
77' Wissel Santa Clara Wissel Ukra voor Anderson Carvalho Santa Clara
83' Wissel Porto Wissel Sérgio Oliveira voor Tiquinho Porto
86' Gele kaart Porto Gele kaart voor Alex Telles Porto
87' Wissel Porto Wissel M. Pereira voor Y. Brahimi Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Porto
Opstellingen Santa Clara - Porto
De opstellingen van Santa Clara en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Porto zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Porto

Santa Clara en Porto treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Porto elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Santa Clara 0
Winst Porto 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 9e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 1e plaats.