Nabeschouwing Sporting Braga - Boavista (1-0) || Primeira Liga

Zondag 6 januari 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga neemt Sporting Braga het zondag 6 januari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Boavista. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Boavista (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Boavista is onder leiding van scheidsrechter João Carlos Santos Capela geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door Ricardo Horta, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. In de 94e minuut kreeg Gonçalo Cardoso van Boavista voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Boavista de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sporting Braga.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Boavista
Goals
1
0
Balbezit
46%
54%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
9
20
Schoten op doel
5
3
Passes
326
388
Overtredingen
16
14
Buitenspel
2
1
Corners
6
4
LIVE Sporting Braga - Boavista 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta Sporting Braga 1-0
29' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Dyego Sousa Sporting Braga
33' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Wellington Luís Sporting Braga
42' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Matheus Índio Boavista
46' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Wilson Eduardo Sporting Braga
57' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Cláudio Lopes Boavista
70' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Gonçalo Cardoso Boavista
71' Wissel Sporting Braga Wissel João Novais voor Ricardo Horta Sporting Braga
74' Wissel Boavista Wissel Diogo Nunes voor Matheus Índio Boavista
75' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo voor Paulinho Sporting Braga
80' Wissel Boavista Wissel F. Falcone voor Cláudio Lopes Boavista
86' Wissel Boavista Wissel K. Ibrahim voor André Claro Boavista
88' Wissel Sporting Braga Wissel João Palhinha voor Dyego Sousa Sporting Braga
94' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor Gonçalo Cardoso Boavista
Opstellingen Sporting Braga - Boavista
De opstellingen van Sporting Braga en Boavista zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Boavista zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Boavista

Sporting Braga en Boavista treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Carlos Santos Capela en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Boavista elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 0
Winst Boavista 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 3e positie staat, terwijl we Boavista terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sporting Braga - Boavista Opstelling Sporting Braga Opstelling Boavista Live Sporting Braga - Boavista Live Sporting Braga - Boavista kijken Sporting Braga - Boavista kijken Live Sporting Braga - Boavista stream Sporting Braga - Boavista Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Boavista Uitslag Sporting Braga - Boavista Statistieken Sporting Braga - Boavista Primeira Liga 2018/2019 Sporting Braga - Boavista wedden Sporting Braga - Boavista gokken Sporting Braga - Boavista Unibet