Nabeschouwing Sporting Braga - Feirense (4-0) || Primeira Liga 2018/2019

Vrijdag 14 december 2018 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Sporting Braga het vrijdag 14 december 2018 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Feirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Feirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Feirense (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Feirense is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Dyego Sousa, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Sporting Braga vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dyego Sousa op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Sporting Braga vervolgens op 3-0. Het was Dyego Sousa die vanaf 11 meter wist te scoren in de 68e minuut.

Wilson Eduardo zette Sporting Braga even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Feirense 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Feirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Dyego Sousa met assist van Bruno Vianna Sporting Braga 1-0
30' Gele kaart Feirense Gele kaart voor Vítor Bruno Feirense
44' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Dyego Sousa met assist van Bruno Xadas Sporting Braga 2-0
51' Wissel Sporting Braga Wissel Paulinho voor Bruno Xadas Sporting Braga
65' Wissel Sporting Braga Wissel Fábio Martins voor Ricardo Horta Sporting Braga
68' Penalty Sporting Braga Penalty Dyego Sousa Sporting Braga 3-0
72' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo voor Dyego Sousa Sporting Braga
72' Wissel Feirense Wissel José Valencia voor Edinho Feirense
73' Wissel Feirense Wissel João Tavares voor Sturgeon Feirense
78' Wissel Feirense Wissel Marco Soares voor Babanco Feirense
83' Penalty Sporting Braga Penalty Wilson Eduardo Sporting Braga 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Feirense
Opstellingen Sporting Braga - Feirense
De opstellingen van Sporting Braga en Feirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Feirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Feirense

Sporting Braga en Feirense treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Feirense in de Primeira Liga vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Feirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 5
Winst Feirense 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 3e positie staat, terwijl we Feirense terugvinden op de 16e plaats.