Nabeschouwing Sporting Braga - Tondela (3-0) || Primeira Liga

Zondag 14 april 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Sporting Braga het zondag 14 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Tondela (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Tondela is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Braga kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Wilson Eduardo. Een ongelukkig eigen doelpunt van Paulinho zorgde ervoor dat Sporting Braga op 2-0 kwam te staan in de 64e minuut. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Fransérgio van Sporting Braga die de 3-0 wist te maken in de 96e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida, waardoor Sporting Braga dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Tondela
Goals
3
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
20
9
Schoten op doel
9
0
Aanvallen
120
114
Gevaarlijke aanvallen
53
36
Passes
465
394
Overtredingen
14
12
Buitenspel
2
2
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE Sporting Braga - Tondela 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Wilson Eduardo met assist van Ricardo Horta Sporting Braga 1-0
24' Gele kaart Tondela Gele kaart voor António Xavier Tondela
29' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Marcelo Goiano Sporting Braga
37' Wissel Tondela Wissel S. Peña voor J. Delgado Tondela
51' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo Esgaio voor Marcelo Goiano Sporting Braga
61' Wissel Tondela Wissel Patrick voor João Pedro Tondela
62' Wissel Sporting Braga Wissel Fransérgio voor Ricardo Horta Sporting Braga
64' Eigen doelpunt Sporting Braga Eigen doelpunt Paulinho João Palhinha Sporting Braga 2-0
71' Wissel Sporting Braga Wissel Francisco Trincão voor Dyego Sousa Sporting Braga
83' Wissel Tondela Wissel F. Moufi voor Pité Tondela
83' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Fransérgio Sporting Braga
84' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Jorge Fernandes Tondela
96' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Fransérgio met assist van Paulinho Sporting Braga 3-0
Opstellingen Sporting Braga - Tondela
De opstellingen van Sporting Braga en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Tondela

Sporting Braga en Tondela treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Braga en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Braga 0
Winst Tondela 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 4e positie staat, terwijl we Tondela terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sporting Braga - Tondela Opstelling Sporting Braga Opstelling Tondela Live Sporting Braga - Tondela Live Sporting Braga - Tondela kijken Sporting Braga - Tondela kijken Live Sporting Braga - Tondela stream Sporting Braga - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Sporting Braga - Tondela Uitslag Sporting Braga - Tondela Statistieken Sporting Braga - Tondela Primeira Liga 2018/2019 Sporting Braga - Tondela wedden Sporting Braga - Tondela gokken Sporting Braga - Tondela Unibet