Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (1-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Sporting Braga het zaterdag 9 maart 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Ricardo Horta, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sporting Braga dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Vitória Guimarães 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Ricardo Horta Sporting Braga 1-0
61' Wissel Vitória SC Wissel Rochinha voor Mattheus Vitória SC
71' Wissel Sporting Braga Wissel Murilo voor Ricardo Horta Sporting Braga
71' Wissel Vitória SC Wissel O. John voor Tozé Vitória SC
76' Wissel Sporting Braga Wissel Paulinho voor Dyego Sousa Sporting Braga
80' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rochinha Vitória SC
82' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Claudemir Sporting Braga
85' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
87' Wissel Vitória SC Wissel João Carlos voor F. Sacko Vitória SC
93' Wissel Sporting Braga Wissel Ricardo voor Wilson Eduardo Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Vitória Guimarães
Opstellingen Sporting Braga - Vitória Guimarães
De opstellingen van Sporting Braga en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Vitória Guimarães

Sporting Braga en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 26 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 12
Winst Vitória Guimarães 6
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 3e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 6e plaats.