Nabeschouwing Tondela - Portimonense (3-2) || Primeira Liga

Maandag 8 april 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het maandag 8 april 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Portimonense (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Jadson, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Portimonense vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Paulinho op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Tondela de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Tómané.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Pité de 2-2 maakte voor Tondela. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Tondela dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Ricardo Costa de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd. Na 95 minuten werd Ricardo Costa van Tondela met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Tondela.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Portimonense
Goals
3
2
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
26
12
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
143
84
Gevaarlijke aanvallen
72
31
Passes
447
350
Overtredingen
8
13
Buitenspel
1
0
Corners
7
7
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Portimonense 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ruben Fernandes Portimonense
20' Doelpunt Portimonense Doelpunt Jadson met assist van Pedro Sá Portimonense 0-1
39' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor E. Hackman Portimonense
47' Doelpunt Portimonense Doelpunt Paulinho Portimonense 0-2
46' Wissel Tondela Wissel P. Fernandes voor João Pedro Tondela
46' Wissel Tondela Wissel S. Peña voor J. Delgado Tondela
55' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Paulinho Portimonense
59' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ricardo Ferreira Portimonense
63' Doelpunt Tondela Doelpunt Tómané Tondela 1-2
66' Wissel Portimonense Wissel Aylton Boa Morte voor Bruno Tabata Portimonense
71' Wissel Tondela Wissel Pité voor David Bruno Tondela
72' Doelpunt Tondela Doelpunt Pité Tondela 2-2
73' Wissel Portimonense Wissel Tormena voor Lucas Fernandes Portimonense
85' Doelpunt Tondela Doelpunt Ricardo Costa met assist van P. Fernandes Tondela 3-2
88' Wissel Portimonense Wissel C. Wellington voor Dener Portimonense
93' Gele kaart Tondela Gele kaart voor J. Murillo Tondela
95' Gele kaart Tondela Gele kaart voor Ricardo Costa Tondela
95' Rode kaart Tondela Rode kaart voor Ricardo Costa Tondela
Opstellingen Tondela - Portimonense
De opstellingen van Tondela en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Portimonense

Tondela en Portimonense treffen elkaar in de 28e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Tondela en Portimonense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Portimonense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 16e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Tondela - Portimonense Opstelling Tondela Opstelling Portimonense Live Tondela - Portimonense Live Tondela - Portimonense kijken Tondela - Portimonense kijken Live Tondela - Portimonense stream Tondela - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Portimonense Uitslag Tondela - Portimonense Statistieken Tondela - Portimonense Primeira Liga 2018/2019 Tondela - Portimonense wedden Tondela - Portimonense gokken Tondela - Portimonense Unibet