Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (5-1) || Primeira Liga

Zondag 12 mei 2019 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Guimarães het zondag 12 mei 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses (5-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro geëindigd in een 5-1 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 64 minuten. Tozé maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vitória SC vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Vitória SC vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Davidson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist Belenenses de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Licá.

Na 80 minuten werd de voorsprong voor Vitória SC vergroot nadat Davidson de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 86e minuut nadat Rochinha namens Vitória SC de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Vitória SC speler Dodô, die daarmee tekende voor de 5-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Hélder Miguel Azevedo Malheiro bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Vitória Guimarães.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Belenenses
Goals
5
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
105
69
Gevaarlijke aanvallen
55
31
Passes
380
387
Overtredingen
8
18
Buitenspel
1
2
Corners
6
1
Wissels
3
3
LIVE Vitória Guimarães - Belenenses 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tozé Vitória SC
38' Wissel Vitória SC Wissel O. John voor A. Yakubu Vitória SC
46' Wissel Vitória SC Wissel F. Sacko voor F. Hanin Vitória SC
52' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Jonatan Belenenses
58' Wissel Belenenses Wissel Diogo Viana voor P. Sagna Belenenses
64' Penalty Vitória SC Penalty Tozé Vitória SC 1-0
65' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Davidson met assist van O. John Vitória SC 2-0
69' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Cleylton Belenenses
72' Doelpunt Belenenses Doelpunt Licá Belenenses 2-1
80' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Davidson met assist van O. John Vitória SC 3-1
82' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Kikas Belenenses
86' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Rochinha met assist van Davidson Vitória SC 4-1
88' Wissel Belenenses Wissel Douglas Aurélio voor Jonatan Belenenses
89' Wissel Vitória SC Wissel João Carlos voor Tozé Vitória SC
91' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Dodô met assist van F. Sacko Vitória SC 5-1
Opstellingen Vitória Guimarães - Belenenses
De opstellingen van Vitória Guimarães en Belenenses zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Belenenses zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses

Vitória Guimarães en Belenenses treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Guimarães en Belenenses elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Guimarães 0
Winst Belenenses 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Guimarães - Belenenses Opstelling Vitória Guimarães Opstelling Belenenses Live Vitória Guimarães - Belenenses Live Vitória Guimarães - Belenenses kijken Vitória Guimarães - Belenenses kijken Live Vitória Guimarães - Belenenses stream Vitória Guimarães - Belenenses Fox Sports Nabeschouwing Vitória Guimarães - Belenenses Uitslag Vitória Guimarães - Belenenses Statistieken Vitória Guimarães - Belenenses Primeira Liga 2018/2019 Vitória Guimarães - Belenenses wedden Vitória Guimarães - Belenenses gokken Vitória Guimarães - Belenenses Unibet