Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (2-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Guimarães het zondag 5 mei 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dom Afonso Henriques in Guimarães.

Via de Vitória Guimarães - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Nacional (2-2)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Nacional geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. Tozé maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Vitória SC vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 22e minuut kreeg A. Wakaso van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória SC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Vitória SC via een goal van F. Hanin in de 78e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 82e minuut was het Nacional dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Diogo Coelho. Na 92 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Alhassan de 2-2 maakte namens Nacional.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Vitória Guimarães - Nacional 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Wakaso Vitória SC
11' Penalty Vitória SC Penalty Tozé Vitória SC 1-0
12' Gele kaart Nacional Gele kaart voor G. Arabidze Nacional
22' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor A. Wakaso Vitória SC
45' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Davidson Vitória SC
46' Wissel Nacional Wissel Felipe Lopes voor L. Rosić Nacional
60' Wissel Nacional Wissel Diego Barcelos voor G. Arabidze Nacional
60' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Nuno Campos Nacional
64' Gele kaart Nacional Gele kaart voor A. Alhassan Nacional
65' Gele kaart Nacional Gele kaart voor João Camacho Nacional
69' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Vítor Gonçalves Nacional
72' Wissel Nacional Wissel Witi voor João Camacho Nacional
75' Wissel Vitória SC Wissel Pêpê Rodrigues voor Alexandre Guedes Vitória SC
78' Doelpunt Vitória SC Doelpunt F. Hanin met assist van Davidson Vitória SC 2-0
82' Doelpunt Nacional Doelpunt Diogo Coelho met assist van B. Riascos Nacional 2-1
87' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor F. Hanin Vitória SC
87' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Dodô Vitória SC
89' Wissel Vitória SC Wissel J. Amoah voor Mattheus Vitória SC
92' Doelpunt Nacional Doelpunt A. Alhassan met assist van Diogo Coelho Nacional 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Nacional
Opstellingen Vitória Guimarães - Nacional
De opstellingen van Vitória Guimarães en Nacional zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Guimarães gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Nacional zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Nacional

Vitória Guimarães en Nacional treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Nacional in de Primeira Liga vond plaats op 2 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nacional. Op basis van de afgelopen 21 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Guimarães als Nacional wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Winst Vitória Guimarães 8
Winst Nacional 8
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Guimarães op een 6e positie staat, terwijl we Nacional terugvinden op de 17e plaats.