Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting CP (1-1) || Primeira Liga 2018/2019

Woensdag 30 januari 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Setúbal het woensdag 30 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting CP. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting CP (1-1)

De Primeira Liga 2018/2019 wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Sporting CP geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Cádiz, waarmee Vitória FC met 1-0 de leiding nam. In de 55e minuut moest S. Ristovski van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting CP verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. Dost namens Sporting CP in de 80e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vitória Setúbal - Sporting CP 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor R. Petrović Sporting CP
23' Doelpunt Vitória FC Doelpunt J. Cádiz met assist van Rúben Micael Vitória FC 1-0
27' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor M. Agu Vitória FC
30' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Raphinha Sporting CP
48' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Jefferson Sporting CP
50' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Bruno Fernandes Sporting CP
50' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Rúben Micael Vitória FC
55' Rode kaart Sporting CP Rode kaart voor S. Ristovski Sporting CP
60' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Cristiano Vitória FC
63' Wissel Sporting CP Wissel Nani voor Raphinha Sporting CP
63' Wissel Sporting CP Wissel Bruno Gaspar voor I. Doumbia Sporting CP
64' Wissel Vitória FC Wissel Hildeberto Pereira voor Rúben Micael Vitória FC
67' Wissel Vitória FC Wissel André Pedrosa voor Zequinha Vitória FC
74' Wissel Sporting CP Wissel Luiz Phellype voor R. Petrović Sporting CP
75' Wissel Vitória FC Wissel Luís Cortez voor André Pedrosa Vitória FC
80' Doelpunt Sporting CP Doelpunt B. Dost Sporting CP 1-1
86' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor S. Coates Sporting CP
89' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Luiz Phellype Sporting CP
95' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Nuno Valente Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Sporting CP
Opstellingen Vitória Setúbal - Sporting CP
De opstellingen van Vitória Setúbal en Sporting CP zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting CP zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Sporting CP

Vitória Setúbal en Sporting CP treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 18 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 4
Winst Sporting CP 18
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 12e positie staat, terwijl we Sporting CP terugvinden op de 4e plaats.