Nabeschouwing Vitória Setúbal - Rio Ave (1-3) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 18 mei 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Rio Ave (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Bruno Moreira, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Vitória FC kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Vasco Fernandes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette Bruno Moreira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rio Ave de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Rio Ave vergroot nadat S. Said de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rio Ave.

LIVE Vitória Setúbal - Rio Ave 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Vitória FC Wissel Sílvio voor Nuno Pinto Vitória FC
50' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Bruno Moreira Rio Ave 0-1
53' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Vasco Fernandes Vitória FC 1-1
57' Wissel Vitória FC Wissel J. Cádiz voor Allef Vitória FC
68' Wissel Rio Ave Wissel S. Said voor Joca Rio Ave
69' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Filipe Augusto Rio Ave
75' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Éber Vitória FC
76' Wissel Rio Ave Wissel Murilo voor Gabrielzinho Rio Ave
77' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor T. Borevković Rio Ave
82' Wissel Rio Ave Wissel Carlos voor Nuno Santos Rio Ave
83' Wissel Vitória FC Wissel André Sousa voor Rúben Micael Vitória FC
91' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Bruno Moreira Rio Ave 1-2
93' Doelpunt Rio Ave Doelpunt S. Said met assist van Bruno Moreira Rio Ave 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Rio Ave
Opstellingen Vitória Setúbal - Rio Ave
De opstellingen van Vitória Setúbal en Rio Ave zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rio Ave zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Rio Ave

Vitória Setúbal en Rio Ave treffen elkaar in de 34e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 13 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 11 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 5
Winst Rio Ave 11
Gelijkspel 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 13e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 9e plaats.