Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 16 maart 2019 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Vitória Setúbal het zaterdag 16 maart 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Setúbal en Sporting Braga is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door Murilo, waarmee Sporting Braga met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Vitória Setúbal - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Murilo Sporting Braga 0-1
59' Wissel Vitória FC Wissel Allef voor Rúben Micael Vitória FC
70' Wissel Sporting Braga Wissel Pablo voor Raúl Silva Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel João Novais voor Ricardo Horta Sporting Braga
72' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Claudemir Sporting Braga
74' Wissel Vitória FC Wissel Zequinha voor Hildeberto Pereira Vitória FC
77' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Marcelo Goiano Sporting Braga
81' Wissel Sporting Braga Wissel Paulinho voor Dyego Sousa Sporting Braga
84' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Allef Vitória FC
86' Wissel Vitória FC Wissel K. Sekgota voor Éber Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Sporting Braga
Opstellingen Vitória Setúbal - Sporting Braga
De opstellingen van Vitória Setúbal en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Sporting Braga

Vitória Setúbal en Sporting Braga treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 13 keer wist de ploeg van Vitória Setúbal te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Vitória Setúbal. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Vitória Setúbal 5
Winst Sporting Braga 13
Gelijkspel 7
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 15e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 3e plaats.