Nabeschouwing Belenenses - Chaves (1-0) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Belenenses het zaterdag 8 december 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Chaves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Chaves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Chaves (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Chaves is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho geëindigd in een 1-0 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Licá, waarmee Belenenses met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Belenenses dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Belenenses.

LIVE Belenenses - Chaves 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Chaves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Belenenses Doelpunt Licá met assist van Jonatan Belenenses 1-0
54' Gele kaart Chaves Gele kaart voor Jefferson Chaves
58' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Henrique Almeida Belenenses
61' Wissel Chaves Wissel William voor A. Ebralidze Chaves
67' Wissel Belenenses Wissel Eduardo Henrique voor Licá Belenenses
71' Wissel Belenenses Wissel O. Drame voor Henrique Almeida Belenenses
74' Wissel Chaves Wissel Platiny voor Stephen Eustáquio Chaves
85' Wissel Chaves Wissel M. Correia voor G. Ghazaryan Chaves
90' Wissel Belenenses Wissel Z. Bergdich voor Reinildo Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Chaves
Opstellingen Belenenses - Chaves
De opstellingen van Belenenses en Chaves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Chaves zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Chaves

Belenenses en Chaves treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Chaves in de Primeira Liga vond plaats op 8 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Chaves favoriet. 2 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Belenenses. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 1
Winst Chaves 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 9e positie staat, terwijl we Chaves terugvinden op de 18e plaats.