Nabeschouwing Belenenses - Desportivo Aves (5-2) || Primeira Liga 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2018/2019 neemt Belenenses het zaterdag 22 december 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Desportivo Aves. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Nacional in Jamor.

Via de Belenenses - Desportivo Aves live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Desportivo Aves (5-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Desportivo Aves is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 5-2 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Desportivo Aves kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Nildo Petrolina. Belenenses kwam in de 4e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Licá, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 26e minuut zette Amilton zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Desportivo Aves de leiding in de wedstrijd nam.

Na 35 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Henrique Almeida de 2-2 maakte voor Belenenses. In de 54e werkte Vitor Gomes de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. In de 68e minuut was het Licá van Belenenses wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Belenenses mocht Henrique Almeida in de 71e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nuno Miguel Serrano Almeida en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Belenenses.

LIVE Belenenses - Desportivo Aves 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Desportivo Aves teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Nildo Petrolina Desportivo Aves 0-1
4' Doelpunt Belenenses Doelpunt Licá Belenenses 1-1
26' Doelpunt Desportivo Aves Doelpunt Amilton met assist van Baldé Desportivo Aves 1-2
35' Doelpunt Belenenses Doelpunt Henrique Almeida met assist van Diogo Viana Belenenses 2-2
54' Eigen doelpunt Belenenses Eigen doelpunt Vitor Gomes Belenenses 3-2
59' Wissel Desportivo Aves Wissel Derley voor Rúben Oliveira Desportivo Aves
68' Doelpunt Belenenses Doelpunt Licá met assist van Gonçalo Silva Belenenses 4-2
69' Wissel Desportivo Aves Wissel Hamdou Elhouni voor Nildo Petrolina Desportivo Aves
71' Doelpunt Belenenses Doelpunt Henrique Almeida met assist van Licá Belenenses 5-2
74' Wissel Belenenses Wissel Eduardo Henrique voor Licá Belenenses
75' Wissel Desportivo Aves Wissel L. Fariña voor Baldé Desportivo Aves
81' Wissel Belenenses Wissel Reinildo voor Z. Bergdich Belenenses
82' Gele kaart Desportivo Aves Gele kaart voor Derley Desportivo Aves
88' Wissel Belenenses Wissel M. Ljujić voor Henrique Almeida Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Desportivo Aves
Opstellingen Belenenses - Desportivo Aves
De opstellingen van Belenenses en Desportivo Aves zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Desportivo Aves zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Desportivo Aves

Belenenses en Desportivo Aves treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Desportivo Aves in de Primeira Liga vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Desportivo Aves. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Belenenses als Desportivo Aves wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Belenenses 2
Winst Desportivo Aves 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 7e positie staat, terwijl we Desportivo Aves terugvinden op de 14e plaats.